0850 305 08 80    Ankara Ticaret Borsası (ATB) İş Merkezi K Blok No: 286 – 287 Macunköy – Yenimahalle

#
Catering Firmalarında Personelin Temizliği
10 Ara 2015 20:16
Hazır yemek sektöründe binlerce insana yemek sunan fabrikaların, besin hijyeniyle birlikte, çalışan personelin temizliğine de dikkat etmesi gerekir. Sadece besin hijyenini sağlamak, sağlıklı yemek üretimi için yeterli değildir. Temizliğine dikkat etmeyen…
Devamını Oku
#
Hazır Yemek Sektöründe Hijyen ve Sanitasyon
10 Ara 2015 20:14
Tüketicilerin dışarıda yemek yeme alışkanlıklarının artmasıyla birlikte Türkiye’de 2015 yılı verilerine göre ev dışında yemek yiyen, hazır yemek perakendeciliğinden faydalanan kişi sayısı 8 milyonu geçmiştir. Bu kadar büyük bir kitleye hizmet veren, ve…
Devamını Oku
#
Yemek Üretim Mutfaklarının Fiziksel Özellikleri
10 Ara 2015 20:11
Doğal aydınlatmanın hiç olmadığı yetersiz kaldığı durumlarda çok iyi bir lokal aydınlatma yapılmalıdır. Fakat bunu yaparken ışığın çalışanların doğrudan gözüne gelmemesine dikkat edilmelidir. Mutfak planlamasında en önemli fiziksel özellik aydınlatmadır…
Devamını Oku
#
Toplu Yemek Fabrikalarında Menü Planlaması
10 Ara 2015 20:09
Menü planlama; gıdalar hakkında geniş bir bilgi ve onların temel hazırlama ve servis yapma metotlarının yanı sıra, gıda kombinasyonlarının besleyici değerlerinin bilinmesini gerektiren bir sanat ve bilim dalıdır. Menü planlamada temel amaç, insanların…
Devamını Oku
#
Endüstriyel Yemek Hazırlama Sistemleri
10 Ara 2015 20:06
Beslenmenin amacı, bireylerin enerji ve besin öğeleri gereksinimlerini yeterli ve dengeli bir şekilde karşılamaktır. Toplu yemek üretimi yapan yemek fabrikaları da, yaptıkları yemeklerin besin değerleri ve kalori miktarlarını göz önünde bulundurmalıdırlar.
Devamını Oku
#
TÜRKİYE'DE HAZIR YEMEK SEKTÖRÜ
10 Ara 2015 20:02
Hazır yemek, kısmen pişirilmiş ve havası alınarak el değmeden paketlenmiş olarak sunulan, ve tüketmeden önce ısıtılarak ya da biraz pişirilerek tüketilen ürünlerdir. Hazır yemek sektörüne geniş bir persfektiften baktığımızda; işletmeler için hızlı hizmet,…
Devamını Oku
#
Catering Firmalarında Mutfak Düzeni
3 Ara 2015 19:36
Toplu yemek üretim fabrikalarında, özellikle üretim yani mutfakta çalışacak personelin sağlığı, mutfak planlaması açısından son derecek önemlidir. Çünkü büyük kazanlar, büyük makinalar ile toplu yemek üretimi yapılan mutfaklarda iş trafiği de çok yoğundur.…
Devamını Oku
#
Ankara Catering ve Organizasyon Firmaları
15 Tem 2015 11:17
Catering, ingilizce kökenli bir kelime olup, bizim dilimizdeki sözlük anlamı “hazır yemek tedariği” olarak açıklanabilir. sağlıklı ve kaliteli gıdaları tedarik etme, bunları toplu olarak yemek haline getirmek, ve hazırlanan yemeklerin dağıtımı, hizmeti, ve…
Devamını Oku
#
Ankara Toplu Yemek Firmaları
15 Tem 2015 11:10
Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların bünyesinde çalışan insanlar, ve hergün binlerce insan evlerinin dışında bulundukları ortamlarda yemek yiyorlar. Ancak dışarıdayken tercih ettikleri yemekler ne kadar güvenilir, ve ne kadar sağlıklı?
Devamını Oku
#
Hazır Yemek Ankara
15 Tem 2015 10:59
Hazır yemek sektöründe 10 yılı aşkın süredir Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Toktaylar catering ve organizasyon olarak, düğünlerde, özel günlerde, açılışlarda ve personelinin yemek ihtiyacını sağlamak isteyen firmalara özel çözümler sunmak, ve müşteri…
Devamını Oku
#
Ankara yemek fabrikaları
15 Tem 2015 10:46
Calisanlarinin yemek ihtiyacını gidermek için , başkent şirketleri artık Ankara yemek fabrikalarından hizmet alıyor. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalar, kendi işlerine yoğunlaşabilmek için, geriye kalan ihtiyaçlarını bu işleri profesyonel…
Devamını Oku