0850 305 08 80    Ankara Ticaret Borsası (ATB) İş Merkezi K Blok No: 286 – 287 Macunköy – Yenimahalle

Sistemimizin kalite parametrelerini oluşturan esas yapılar, uluslararası standartlarda olduğu gibi;

ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ, ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ, OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, dokümantasyonları ile belgelendirilip, izlenmesi gereken politika ortaya koyularak, satın alma aşamasından, sunuma kadar olan her basamakta, sistem gerekleri titizlikle uygulanmaktadır.

ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ile;

Mevcut üretim kapasitemizi, insan kaynağımızı, tedarikçi portföyümüzü, şirket imkanlarımızı, verimli bir şekilde yöneterek, toplam kalite hedefimize ulaşmayı,

ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ ile;

Yemek üretimimizin her aşamasında, %100 gıda güvenliğini sağlamak amacı ile, gerekli analiz ve dokümantasyon prosedürleriyle, Türk Gıda Kodeksi ve Türk Gıda Mevzuatı çerçevesinde üretim yaparak, ‘kaliteli yemek, sağlıklı yemektir’ prensibine sahip olduğumuzu,

ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ ile;

Yemek üretimimizin her aşamasında kirliliğin kaynaktan başlayarak kontrol altına almayı ve azaltmayı, kaynakları etkin kullanılmayı, atık yağların bio dönüşüm için kullanılmasını sağlamayı , çevreye bırakılan atıkların azaltılmasına çalışmayı,

OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ ile;

İş güvenliğine verdiğimiz önem ile sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturularak, gerekli iş güvenliği yatırımlarının yapıldığını ve periyodik olarak takip edildiğini,ve bunların sürekliliğini sağlamayı taahhüt ederiz.